Selltech - Service, Försäljning, Rådgivning

Selltech - lång erfarenhet - kvalitet

Med kunden i fokus och hög kompetens när det gäller efterbehandling så känner vi oss trygga i att de förslag och råd vi ger till våra kunder är rätt. Utöver köp av maskiner från oss så kan vi erbjuda finansiering (leasing) och serviceavtal till våra kunder.

Kontakta oss

Lång erfarenhet i branschen har gjort oss till en av marknadens äldsta och mest kompetenta företag när det gäller maskiner för efterbehandling. Vi utför service, reparationer, garantireparationer och försäljning av efterbehandlingsmaskiner av kända märken framförallt från Ideal, Dahle, Nobo, GBC, Rexel, och Intimus.

När ni skall köpa en efterbehandlingsmaskin så tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi er med svar på era frågor samt hjälper er att välja den maskin som passar de behov som just ni har. Vi kan även erbjuda finansiering av den eller de maskiner ni önskar köpa av oss.

Med ett leasing avtal på maskinen och ett serviceavtal som komplement så kan ni känna er trygga med att ni har rätt maskin för de behov ni har och serviceavtalet ser till att ni undviker onödiga problem som sätter stopp för det ni använder produkten till.

Efterbehandlingsmaskiner kan vara ett flertal olika produkter och användningsområden och vi har skaffat oss hög kompetens när det gäller dokumentförstörare, inbindningsmaskiner, stansmaskiner, falsmaskiner och lamineringsmaskiner. Att vi kan våra maskiner har även gett oss värdefull kunskap om alla de olika tillbehör och förbrukningsartiklar som finns att välja mellan till de olika maskinerna. Vi har alla tillbehör och förbrukningsartiklar som ni kan tänkas behöva.

Garantiservice

Vi utför garantiservice, service och reparationer på de flesta efterbehandlingsmaskiner på marknaden.

Kontakta oss för garantiservice, service och reparationer av efterbehandlingsmaskiner när ni vill ha en pålitlig och långsiktig samarbetspartner.

Garantiservice på efterbehandlingsmaskiner

Vi utför garantiservice på efterbehandlingsmaskiner som t ex dokumentförstörare, inbindningsmaskiner, stansmaskiner och skärmaskiner.