Service

Utöver service så utför vi även reparationer, försäljning och rådgivning av kontorsmaskiner för efterbehandling. Här kan du läsa mer om våra tjänster.

Reparationer och service

Vi utför garantiservice, service och reparationer av våra leverantörers maskiner, till exempel Nobo, GBC, Rexel, Kensington, Intimus, Dahle och IDEAL. Vi kan åta oss service och reparation av de flesta efterbehandlingsmaskiner på marknaden.

Service av efterbehandlingsmaskiner

Försäljning

Försäljning av maskiner och tillbehör för efterbehandling: laminering, inbindning, falsning, skärning, dokumentförstörare, dataförstöring från ledande tillverkare såsom;

  • Nobo Whiteboard, Projektordukar och tillbehör till dessa. (visuella produkter),
  • GBC Inbindningsmaskiner, lamineringsmaskiner (även tillbehör för laminering, inbindning),
  • Kensington (datatillbehör).
  • Intimus (dokumentförstörare, multimediaförstörare, inbindning, brevöppnare, falsmaskiner och skärmaskiner).
  • Ideal: Dokumentförstörare, skärmaskiner, falsmaskiner.
  • Dahle: Dokumentförstörare, skärmaskiner.
  • Rexel: Dokumentförstörare

Vi har även försäljning av begagnade produkter. Kontakta oss för mer information.

Rådgivning

Det är inte alltid som vi kan eller får vara leverantör till er som framtida kund men vi kan alltid vara till hjälp med rådgivning inför de köp som ni står inför. Det händer inte så ofta men då och då är vi rådgivare utifrån de behov och ekonomi som är aktuellt.

Vi brukar göra en behovsanalys och några intervjuer i samband med ett möte för att få en bra uppfattning av hur behoven ser ut. Det är inte alltid ”Need to have” och ”Nice to have” är samma sak och med en blick utifrån brukar frågetecknen rätas ut.

Kontakta oss gärna om ni känner att vi kan hjälpa er i valet av maskin.

Har du några frågor eller är du intresserad av våra tjänster? Kontakta oss så svarar vi så fort vi kan! Använda kontaktformuläret här nere eller hitta våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Dina uppgifter
Ditt meddelande