Service, försäljning av dokumentförstörare

Service - Alltid med noggrannhet

Utöver garantireparationer och service så utför vi även reparationer, försäljning och rådgivning av kontorsmaskiner för efterbehandling.

Här kan du läsa mer om våra olika tjänster.

Service och tjänster

Selltech med sin långa erfarenhet av efterbehandlingsmaskiner och kontorsmaskiner utför inte bara garantireparationer och service samt reguljära reparationer. Vi kan självklart även ta emot produkter från andra leverantörer och utföra reparationer på dessa. Att säga att vi kan laga alla maskiner från andra varumärken är nog att överdriva men fråga oss gärna så säger vi vad vi tror att vi kan göra.

Vi har även en välfylld maskinpark av efterbehandlingsmaskiner som vi saluför och säljer.

Vi representerar ett flertal olika varumärken som vi erbjuder produkter till försäljning ifrån. Dessa är Nobo, GBC, Rexel, Intimus, Dahle och IDEAL. I de fall där maskinerna har tillbehör så säljer vi självklart även dessa, t ex spiralen för inbindning eller film för laminering.

Med den erfarenhet som vi har efter att varit aktiva på marknaden under många år så har vi även vid tillfällen då och då varit med och varit rådgivare vid inköp av olika efterbehandlingsmaskiner.

 

Service av efterbehandlingsmaskiner

    Dina uppgifter
    Ditt meddelande