Service, försäljning av dokumentförstörare

Rådgivning

Vi är gärna med som rådgivare vid köp även om vi inte är den som får leverera produkten

Vi arbetar även med reparationer och försäljning

Rådgivning vid köp av maskiner för efterbehandling

Vem är leverantören

Det är inte alltid som vi kan eller får vara leverantör till er som framtida kund men vi kan alltid vara till hjälp med rådgivning inför de köp som ni står inför. Det händer inte så ofta men då och då är vi rådgivare utifrån de behov och ekonomi som är aktuellt.

När vi är rådgivare så är det inte sällan ett lite större företag som försöker få en bra bild på sitt behov och vad de kan tänkas behöva för att uppfylla det.

Hur fungerar en rådgivning

Vi brukar göra en behovsanalys och några intervjuer i samband med ett möte för att få en bra uppfattning av hur behoven ”faktiskt” ser ut. Att träffa dem som skall göra arbetet med efterbehandlingsmaskinen är ofta ganska avgörande när det gäller behov och förväntningar. Det är inte sällan som vi faktiskt kommer fram till att de behov och önskemål som framfördes inte alls är så stora som man trott vilket resulterar i att investeringen i maskiner faktiskt blir lägre då man identifierat behovet korrekt.

Det är inte alltid ”Need to have” och ”Nice to have” är samma sak och med en blick utifrån brukar frågetecknen rätas ut.

Kontakta oss gärna om ni känner att vi kan hjälpa er i valet av maskin.

Har du några frågor eller är du intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss så svarar vi så fort vi kan!  

 

Selltech - experthjälp med efterbehandling

    Dina uppgifter
    Ditt meddelande