Selltech efterbehandlingsmaskiner

Produkter

Vi säljer och reparerar dokumentförstörare, stansmaskiner, inbindningsmaskiner, lamineringsmaskiner, skärmaskiner och falsmaskiner och har gjort det under många år. Vi säljer även tillbehör och förbrukningsartiklar till dessa maskiner.

Stort urval av efterbehandlingsmaskiner

Vi representerar ett ett flertal varumärken med efterbehandlingsmaskiner som vi efter många år känner är produkter från leverantörer som inte bara är bra efterbehandlingsmaskiner utan faktiskt är precis så bra som våra leverantörer säger att de skall vara.

Det betyder att vi med gott samvete kan rekommendera alla de maskiner för efterbehandling som vi säljer då vi under lång tid har haft möjligheten att upptäcka/utvärdera de produkter som vi har utfört garantireparationer på. Alla efterbehandlingsmaskiner har sina plus och minus och i så gott som samtliga ärenden när vi har haft en kund som upplevt ett missnöje så har det berott på att själva valet av just den maskinen är orsaken till missnöjet.

Enkelt uttryck så kan man säga att genom att vara tydlig med hur behovet ser ut så blir valet av efterbehandlingsmaskin väldigt mycket lättare.

Utöver dokumentförstörare, inbindningsmaskiner, lamineringsmaskiner, skärmaskinerfalsmaskiner och presentationsutrustning som t ex whiteboards så säljer vi tillbehör och förbrukningsartiklar till dessa maskiner.

Som tillbehör kan vi erbjuda spiraler i ett stort antal varianter för inbindning, fram och baksidor för snygga inbindningar. Film för laminering i alla storlekar och längder. Avfallspåsar, stansknivar, sidobord m.m. kontakta oss så berättar vi gärna mer.

De varumärken som vi representerar är IDEAL, Dahle, Intimus, Nobo, Rexel, och GBC

Tveka inte att kontakta oss och fråga oss om råd när det gäller val av maskin eller tillbehör efter era behov.