Selltech efterbehandlingsmaskiner

Dokumentförstörare

Dokumentförstörare, vad vill ni förstöra? Tugga sönder allt från papper, CD-skivor till hårddiskar och datorer m.m. Här nedan presenteras ett urval av våra dokumentförstörare som vi är övertygade passar de behov som ni har.

Kontakta oss så hjälper vi er att välja rätt maskin för era behov

Dokumentförstörare med hög säkerhetsklass

Vi representerar ett flertal varumärken av dokumentförstörare som vi efter många år känner är produkter från leverantörer som inte bara är bra maskiner utan faktiskt är precis så bra som våra leverantörer säger att de skall vara. Det betyder att vi med gott samvete kan rekommendera alla de dokumentförstörare som vi säljer då vi under lång tid har haft möjligheten att upptäcka/utvärdera de produkter som vi har utfört garantireparationer på.

Alla dokumentförstörare har sina plus och minus och i så gott som samtliga ärenden när vi har haft en kund som upplevt ett missnöje så har det berott på valet av just den maskinen är orsaken till missnöjet. Enkelt uttryck så kan man säga att genom att vara tydlig med hur behovet ser ut så blir valet av maskin väldigt mycket lättare.

Tveka inte att kontakta oss och fråga oss om råd när det gäller val av maskin efter era behov.