Service, försäljning av dokumentförstörare

Garantireparationer och service

Utöver garantireparationer och service så utför vi även reparationer på äldre maskiner och andra varumärken

Vi arbetar även med försäljning och rådgivning.

Garantireparationer, service och reparationer

Reparationer

Vi kan utföra reparationer på en stor mängd olika maskiner utöver de maskiner / produkter som vi själva säljer och varumärken vi representerar. Med lång erfarenhet av många olika maskinmodeller från en ganska lång tid tillbaka och nya maskiner som sålts i närtid så känner vi oss trygga med att säga att vi nog kan få ordning på de flesta maskiner som vi skall reparera.

Reparera och laga produkter gör vi med stolthet och glädje då vi tycker att man kan ge maskinen ett nytt liv genom en reparation och till en lägre kostnad än om man faktiskt skulle behöva köpa en ny. Ibland händer det dock att skillnaden mellan att reparera och att köpa ny är så liten att vi rekommenderar att köpa en ny även om vi skulle tycka om att ge nytt liv till den gamla maskinen.

Garantireparationer & Service

Vi representerar Intimus, Dahle, Rexel, Ideal, GBC och Nobo men kan i de flesta fall reparera maskiner/produkter även från andra leverantörer då vi stött på de flesta av dem under åren. Vi har även god kunskap om Konica/Minolta och Brother när det gäller dokumenthantering, dvs skrivare med lite olika funktioner och tillbehör.

Då vi reparerar och ibland säljer nya maskiner så händer det att vi kan erbjuda begagnade maskiner till fördelaktiga priser så fråga oss gärna om vi har det ni behöver i form av något begagnat.

Vi kan åta oss service och reparation av de flesta efterbehandlingsmaskiner på marknaden.

Ring eller maila till oss när ni har frågor eller funderingar.

Service av efterbehandlingsmaskiner

    Dina uppgifter
    Ditt meddelande