Selltech efterbehandlingsmaskiner

Whiteboardtavlor

Vi erbjuder ett brett sortiment av whiteboardtavlor, små till stora och i flera olika material. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Whiteboardtavlor för alla

Få dina idéer uppmärksammade med Nobo´s whiteboardtavlor

Varför ska du köpa en whiteboardtavla?

Oavsett om det är samarbete med kollegor, eleverna eller skapande av mind-maps av dina mest kreativa idéer, är whiteboardtavlor den sanna hjälten till inspiration, innovation, kommunikation och kreativitet. Whiteboardtavlor är optimalt för större grupper att fånga upp tankar, göra handlingsplaner och kommunicera effektivt.

Välj rätt whiteboardtavla för ditt behov och var noga med kontinuerligt underhåll och rengöring av tavelytan. Läs igenom köpguiden innan du gör ditt val.

Vilken tavelyta behöver jag?

En av de viktigaste sakerna att tänka på vid val av en whiteboardtavla,  är tavelytan. Medan alla tavlor ser vita ut, har tavlorna olika egenskaper beroende på tavelytans kvalitet. Olika ytkvaliteter har olika motståndskraft mot pennfläckar och spökskrift, så se till att du väljer den bästa whiteboardtavlan med hjälp av vår guide nedan.

Glasyta:  Nobo kvalitetsglasstavlor betraktas allmänt som de bästa whiteboartavlorna för bästa raderbarhet, hållbarhet och skydd mot spökskrift. Glasets unika egenskaper gör den till den bästa whiteboardytan för hög prestanda och lång livslängd.

Emaljyta: Nobo whiteboardtavlor med emaljyta,  behandlas för att vara extremt släta, hårda med hög raderbarhet. Emaljtavlor är extremt resistenta mot spökskrift vid kontinuerligt underhåll och det perfekta valet vid frekvent, daglig användning.

Nanoyta: Nano Clean ™  whiteboardtavla har en unik yta och ger 30% ökad raderbarhet och skydd mot bläckfläckar, pennmärken, repor och bucklor jämfört med standardtavlor med lackerad stålyta.

Melaminyta: Om inte tavlan underhålls kontinuerligt, kan melamin whiteboardtavlor snabbt börja visa spår av spökskrift, och måste bytas ut mer frekvent än andra tavlor. Med det sagt, om du letar efter en funktionell whiteboardtavla för tillfällig användning kan en tavla i  melamin vara det perfekta alternativet för dig.

Kontakta oss så hjälper vi er att välja rätt produkt